Beste bezoeker,

Helaas gaat I Love Silver per 1 augustus 2019 stoppen met haar activiteiten.

Ook ons e-mail adres zal dan niet meer geldig zijn.

Voor eventuele vragen omtrent geleverde producten kun je na die tijd ons nog bereiken op:

info@rikken-edelsmederij.nl


Over ons

ilovesilver heart Persoonlijke sieraden ilovesilver heart Sieraden met tekst ilovesilver heart Mettekeningen, namen, foto's, datums en meer... ilovesilver heart Unieke mama kadootjes, kraam en verjaardags kadootjes ilovesilver heartOpgericht door creatieve ondernemers en een goudsmid ilovesilver heart I Love Silver ontwerpt alle sieraden zelf: unieke collectie sieraden ilovesilver heart Liefde en aandacht voor fashion en jewelry ilovesilver heart Bij ons ben je uniek en speciaal: persoonijke aandacht voor elk sieraad ilovesilver heart

De sieraden van I Love Silver...
Iedereen is uniek en speciaal en verdient een persoonlijk cadeau!
Of het voor een mama, een kind of voor een werknemer is, iets te vieren of zomaar voor jezelf.
Je verdient het! Wij weten dat je het verdient en daarom maken wij met veel liefde elk sieraad persoonlijk voor je. Alle sieraden zijn van 1ste kwaliteit zilver gemaakt (goud is op aanvraag ook mogelijk). Op elk sieraad staat een echtheidsteken. Zo weet je dat je een originele echte zilveren "I Love Silver" sieraad hebt dat uniek voor jou is gemaakt is. Je persoonlijke sieraad: een sieraad waar je een blijvende herinnering aan zult hebben.

.Welk team zit er achter I Love Silver?
I Love Silver is een luxe sieradenmerk dat qua prijs voor iedere portemonnee toegankelijk is.
I Love Silver ontwerpt gepersonaliseerde zilveren sieraden.
Het bedrijf wordt gerund door edelsmid Jan Rikken en begeleid door Ellen van Batenburg de initiatiefneemster van I Love Silver. Vanuit een team van creatieve ondernemers en sieradenontwerpers worden alle producten met liefde en persoonlijke aandacht voor jou gemaakt.

Hoe is I Love Silver ontstaan?
Ongeveer 8 jaar geleden is Ellen van Batenburg begonnen met een detailhandel en groothandel in sieraden componenten (kralen en Swarovski). Via deze weg is zij ook workshops gaan geven in het sieraden maken en de stap was snel gemaakt om ook een workshop organisatie bureau op te richten voor diverse workshops: Workshopevents.nl en het kleinere zusje: ILoveWorkshops.nl

Inmiddels is Ellen moeder van twee schatten van kinderen en heeft zij een grote stap uit de workshop organisatie gedaan. Juist, om weer sieraden te gaan ontwerpen, waar alles ooit mee begonnen was. 
Bij de geboorte van haar eerste dochter heeft zij voor haarzelf een eigen gepersonaliseerde ring gemaakt. Met een grote groep vriendinnen om haar heen die ook allemaal kinderen kregen, volgde de vele andere sieraden, ook voor die mama's en kids. En zo is IloveSilver.nl ontstaan. 
Gepersonaliseerde sieraden dus,  door mama's voor mama's!

Begin september 2012 is edelsmid Jan Rikken het team komen versterken om nog meer nieuwe ideeën en ambachtelijke ervaring toe te voegen.
I Love Silver zal jou daardoor nog meer leuke en unieke sieraden gaan aanbieden!

Ontdek het zelf!
Wij kunnen u vertellen hoe leuk de persoonlijke sieraden zijn maar dat kunnen anderen beter. Ontdek het zelf. Neem dus gerust een kijkje in onze shop!

Wordt u blij van ons?
Vertel het dan door aan uw vrienden of via 1 van de social media kanalen (zie onder) Dat zouden we super vinden!
Facebook: www.facebook.com/ilovesilverNL
Twitter: http://twitter.com/ilovesilverNL

Bedrijfsgegevens:

Handelsnaam: I Love Silver
Adres:            Ussenstraat 63    5345 HH  OSS
Tel:                06-50426979
KVK:              52576663
BTW:             NL 150384701 B01

Mandje

 x 
Winkelwagen is leeg

Login

Who's Online

We hebben 22 gasten en geen leden online